Kategorier

Fusions muslinger med lime, kokos og peanutbutter

4 personer

2 kg rensede limemuslinger/blåmuslinger
friske røde mellemstærke chilier
saft fra 2 limefrugter
100 g usødet peanutbutter
1 ds. usødet kokosmælk
1 st. bdt. frisk koriander
4 spsk “Nam Pla” (Thailandsk fiskesauce)
1 tsk frisk revet ingefær
2 fed hvidløg
4 spsk ristet sesamolie

Muslingerne sauteres i en stor bredbundet gryde med sesamolie og de finthakkede hvidløg. Tilsæt de kernefrie grofthakkede chilier, sauter et par minutter og hæld kokosmælken på. Lad det simre 3-4 minutter under låg. Montér peanutbutter ned i saucen, så den jævner lidt. Smag til med Nam Pla og tilsæt koriander og ingefær umiddelbart inden servering. Pynt evt. med korianderblade og chili.

Kilde: Meyers Køkken

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.