Kategorier

Spansk Gullash

5 portioner

750 g Svinekød
1 stort Løg
1 ts Karry
1 ts Paprika
250 g Frosne perleløg
1 pk Bacon 150g
250 g Cocktailpølser
Reven ost
Rasp
Bouillon
Smør

Kød og løg brunes i smør sammen med paprika og karry. Hældes i en gryde og bouillon hældes over så det lige dækker. Perleløg hældes ved, inden det er mørt. Retten skal koge i ca. 1 time 15 min. sammenlagt. Retten jævnes med fløde eller meljævning og hældes i et ildfast fad. Bacon steges på panden og derefter svitses champignon og cocktailpølser let i baconfedtet. Bacon, champignon og pølser fordeles oven på fadet, drysses med reven ost(mild), rasp og smørklatter, gratineres i ovnen ved 200 grader i ca. 20 min. til overfladen er gylden og sprød. Hertil kan servers ris og / eller salat.

Kilde: Kim Spur jan 95.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>