Kategorier

Rektors gode gryderet

ca. 25 pers.

5 svinemørbrader
½ kg små løg
½ kg champignoner
400 g røget bacon skåret i tynde skiver
75 g smør
salt
peber
½ l lys bouillon
1 kg fine ærter
ca. 3 dl piskefløde
ca. ½ kg cocktailpølser
 
Skær mørbraderne i små bøffer. Rist først baconskiverne gyldne og sprøde i en tykbundet gryde. Hæld lidt af baconfedtet fra og kom smør i gryden. Brun mørbradbøfferne på begge sider heri. Tag dem op og brun herefter løg og svampe. Kom bøfferne tilbage i gryden og drys med salt og peber på. Tilsæt bouillon og læg låg på gryden. Lad det snurre i 10 min. Kom ærter og piskefløde i og lad det snurre endnu et par min. Rist imens pølserne let og kom dem i retten. Smages til og serveres med flutes og evt. en salat til.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.