Kategorier

Grill-spyd

Grill – Personer: 4

1 Mørbrad
1 Lille dåse cocktailpølser
1 Pakke bacon i skiver
8 Champignon
1 Peberfrugt
8 Cherrytomater
2 Store løg

Afpuds mørbraden og skør den i 8 skiver, der omvikles med bacon. Rens champignonerne. Rens løgene og del dem i kvarte. Rens peberfrugten og skær den i 8 stykker. Lad coctailpølserne dryppe af og rul en halv skive bacon om hver. Hvert spyd består af to stykker kød, 2 kvarte løg, 2 cherrytomater, 2 champignon, 2 stykker peberfrugt og 4 cocktailpølser, der fordeles pænt på spyddet. Der drysses med lidt peber og paprika. Risten smøres med olie og spyddene grilles

Kilde: Andre Dewald, 18 Jun 93

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>