Kategorier

Spansk skinkeret

½ dl olivenolie
500 g rå skinke
100 g grofthakket peberfrugt
50 g grofthakket løg
100 g gulerødder i skiver
60 g tørrede tomater, skåret i strimler
½ l vand
salt
5 stk. peberkorn
1 knivspids chilipeber
meljævning

Pynt:
hakket oliven

I en steggryde opvarmes olien og kødet brunes på alle sider og tages op. Grønsagerne svitses og kødet lægges ned igen. ½ l vand og kryderier tilsætes. Skru ned når skinken lige er kommet i kog.

Kogetid: 45 min.

Eftervarme: 10 min.

Saucen jævnes og smages til. Tomaterne vil med den lange kogetid koge lidt ud. Kødet skæres i skiver og saucen hældes over. Hertil serveres Ris Pilaff. Retten kan evt. tilberedes med kylling. Del kyllingen kvarte stykker og tag skinnet af.

Kilde: Inge Lise Holm

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>