Kategorier

Mango-gryde

Gryderetter, hovedretter – 4 personer

3/4 kg flæskesmåkød
8 skiverbacon
40 g smør/marg./olie
Karry
Salt
2 løg
2 æbler
200 ml vand
1 ds tomater
3 spsk mango chutney
250 g champignon

Kød og bacon skæres i terninger og brunes i fedstoffet. Karry drysses over og svitses. Løg og æbler skæres i mindre stykker og tilsættes sammen med vand, væden fra tomater, mango chutney og salt. Retten koger ca. ½ time. Ristede champignons tilsættes, og retten smages til og serveres med løse ris.

Kilde: Henning Nielsen, 06 mar 94

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>