Kategorier

SPAGHETTIROULADE MED OKSEKØD

Der anvendes :
375 gram spaghetti
1 ½ liter vand
100 gram reven ost
250 gram hakket oksekød
2-3 fed hvidløg
2 spsk. letsnittet basilikumblade
1 ds. Hakkede tomater (400 gram) eller tilsvarende friske
Salt og Peber

Fremgangsmåde :
1 : Bring vandet i kog med lidt salg og kom spaghettien i. Kog den efter anvisningen på pakken. Hæld den over i en sigte og lad den dryppe af.

2 : Bred spaghettien ud på et stykke bagepapir på ca. 40 x 50 cm. Drys osten over, så den er jævnt fordelt.

3 : Rist oksekødet på en meget varm pande (evt. I lidt olivenolie). Pres hvidløgene i kødet og bland basilikum og tomater i. Lad det koge kraftigt i nogle minutter, og smag derefter til med salt og peber.

4 : Bred kødsaucen ud over hele spaghettistykket. Rul det nu sammen ved hjælp af bagepapir, som trækkes af, efterhånden som det tager form som en fast roulade.

5 : Læg rouladen med bagepapir om i en bradepande og bag den i ovnen ved 200 grader i ca. 30 minutter.

Server den varme roulade sammen med salat og flüte.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.