Kategorier

SPAGHETTI ALLA CARBONARA

Der anvendes : Til ca. 4 personer

400 g spaghetti
3 æg
100 g bacon
50 g olivenolie
30 g pecorino (stærk, hård fåreost)
30 g parmesan ost
Salt og peber

Fremgangsmåde :
1 : Olivenolien hældes på panden, og baconet skæres ud i fine små terninger og brunes gyldne i olivenolien, og imens bringes vandet til spaghettien i kog. Æggene piskes let sammen i en skål.

2 : Når spaghettien er kogt al dente, og vandet er hældt fra, hældes den på panden i den hede olie og baconet, og man rører rundt, så æggene lige akkurat stivner ved berøringen med det varme.

3 : Peber og den revne ost drysses over, man kan godt nøjes med parmesan, men hvis man blander med den stærkere pecorino, bliver resultatet endnu bedre.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.