Kategorier

Spaghetti med Parmesanost og stegte rejer

400 g spaghetti
2 l vand
1 spsk salt
1 sjat olie
100g reven parmesanost
½ dl olivenolie
3 fed hvidløg
200g pillede rejer
1 pakke frosne hakkede italienske krydderurter (eller 1 bundt frisk basilikum)
1 knivspids cayennepeber

Varm olivenolie og de pillede hakkede hvidløg og rejer. Tilsæt de hakkede krydderurter og smag til med salt og cayennepeber. Skru ned og lad det stå for ganske svag varme. Bring vandet i kog med salt og kom spaghettien i. Rør, så de ikke hænger sammen, og lad dem koge under låg efter anvisning på pakken. Kom olie i og hæld vandet fra. Ryst dem sammen med parmesanosten og anret dem i en varm skål. Kom rejeblandingen på toppen og server straks.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>