Kategorier

Pastasalat med ost

12 personer

1 kg tørrede pastapenne
2 røde peberfrugt
5 tomater
1-2 mellemstore courgetter
200 g emmentaler i terninger
2 salathoveder f.eks. lollo rosso
1 pk solsikkespirer

Dressing:
3 ½ dl cremefraiche 18%
ca. ½ dl aceto balsamico eller anden god vineddike
2 spsk god olivenolie
salt
peber
lidt cayennepeber

Kog pastaen i rigeligt saltet vand tilsat olie efter anvisning på posen. Pastaen må ikke blive for blød. Skyl straks den færdigkogte pasta i iskoldt vand, og lad den dryppe af. Bland dressingen. Skær peberfrugter, tomater, courgetter og ost i små terninger, og vend dem i dressingen, inden pastaen vendes i. Anret på et stort fad, der er kranset med salatblade. Drys med solsikkespirer.

Kilde: Inge Lise Holm

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.