Kategorier

Båndpasta med pesto

Pasta, hovedret, italiensk 4 personer
 
2 spsk pinjekerner
1 bakke frisk rød basilikum
2 fed hvidløg
50 g revet parmesan
3 spsk olivenolie
250 g båndpasta med æg, f.eks. Bouitoni
evt. 5 sorte oliven, hakkede

Tilbehør:
Tomatsalat og brød

Pinjekernerne ristes let på en pande og blendes/hakkes med basilikum og hvidløg og parmesanost. Olivenolien tilsættes lidt af gangen til massen er cremet. Pastaen koges efter anvisning på emballagen, vandet hældes fra og den varme pasta vendes i pestoen.

Tilberedningstid: 20 min. heraf arbejdstid: 20 min

Energi pr. pers: 1960 kilojoule (469 kcal)

Energifordeling: Protein 10% – 12 g kulhydrat 55% – 63 g fedt 35% – 18 g

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.