Kategorier

Spaghetti med ansjoser og kapers

Pasta, middagsret 4 personer

400 g spaghetti
3 spsk olivenolie
3 spsk hakket persille
1 fed hvidløg
3 ansjosfileter
300 g solmodne tomater
1 spsk koncentreret tomatpuré
1 spsk kapers
Salt – friskkværnet peber

Svits den hakkede persille, hvidløget og de drænede ansjoser i olien. Tilsæt tomaterne og tomatpuréen fortyndet med lidt vand. Tilsæt kapers, når saucen bliver tyk. Smag til med peber – og evt. salt – kapers er salte. Saucen serveres for sig til pastaen.

Kilde: Livsglad mad, Bogan’s forlag.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>