Kategorier

Spaghetti med blåmuslinger, blæksprutte og rejer

Pasta, middagsret 4 personer

400 g spaghetti
500 g blåmuslinger – friske
5 spsk olivenolie
2 fed hvidløg
500 g solmodne tomater
200 g blæksprutte
200 g pillede rejer
1 spsk hakket persille

Skrub muslingerne grundigt og skyl dem to – tre gange i frisk vand. Lad dem dryppe af og kassér åbne skaller. Kom en smule vand i bunden af en stor gryde og bring det i kog. Styrt muslingerne i gryden. Læg låget på så dampen kan slå dyrene ihjel. Rør to – tre gange i gryden. Tag muslingerne ud af skallerne og gem dem varmt. Kast de lukkede skaller bort. Gem suppen. Svits hvidløget i et par spsk olie. Tilsæt tomaterne, en smule salt og peber. Kog ind. Skær blækspruttekødet i ringe og svits dem i resten af olien. Tilsæt rejerne. Si muslingesuppen og hæld den ved blæksprutterne. Kog ind. Muslingerne tilføjes lige før serveringen. Drys med persille.

Kilde: Livsglad mad, Bogan’s forlag.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.