Kategorier

Ansjos pasta

Pasta, middagsret 4 personer

400 g linguine, fettucine
1 portion tomatsauce
3 spsk smør
3 spsk olivenolie
6 ansjos/ sardel fileter
1 fed hvidløg
2 spsk hak. bredbladet persille
1 selleristilk
½ spsk kapers
6 store udstenede sorte oliven
3 basilikum-blade
1 rød peberfrugt

Lad tomatsaucen – ( opskrift lyn-tomatsauce ) – simre. Gå videre med at ophede smør og olie. Hak ansjos fileterne, hvidløget, persillen, selleristænglen, kapers, oliven, basilikum-bladene og peberfrugten – uden frøstol! Svits de hakkede ingredienser og hæld dem i tomatsaucen. Kog spaghettien al dente – spar på salt: ansjoserne er salte! Bland pastaen med halvdelen af saucen og hæld resten over.

Kilde: Livsglad mad, Bogan’s forlag.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.