Kategorier

Pasta med klipfisk

Pasta, middagsret 4 personer

1 kg klipfisk
1 portion marinara-sauce
400 g pasta -(farfalle,conchiglie maccheroni)
2 spsk hvedemel
1 spsk olivenolie
3 spsk smør
2 fed hvidløg
½ tsk kapers
4 store udstenede, sorte oliven
3 mynteblade
3 basilikumblade
Friskkværnet sort peber

Udvand klipfisken i et døgn – skift vandet mindst 6 gange. Fjern skind og evt. ben, skær kødet i stykker på et par cm’s brede og rul dem i mel. Ophed smør og olie i kasserollen. Brun fiskestykkerne og hvidløgene på alle sider – tag evt. hvidløgene fra. Hak mynte- og basilikum-bladene, olivenerne og tilsæt dem sammen med kapers og tomatsaucen – (se opskrift lyn-tomatsauce). Lad kasserollen simre i en snes minutter uden låg. Kog pastaen al dente uden salt. Dræn den og bland den med halvdelen af saucen. Resten servéres til.

Kilde: Livsglad mad, Bogan’s forlag.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>