Kategorier

Spaghetti som i Napoli

Pasta, middagsret 4 personer

400 g spaghetti
1 stort løg
3 stilke basilikum
1 dåse flåede tomater ( 500g )
4 spsk olivenolie
En stump chili
Persille
Salt – friskkværnet peber
Reven parmesan

Denne version er udråbt som Spaghetti-opskrifternes førstefødte

Skær løget i tynde skiver, hak persillen og basilikummen, mos tomaterne. Varm olien i kasserollen og svits løget – det må ikke brune – tilsæt krydderurterne, tomaterne og saften, chilistykket og lidt salt. Lad saucen snurre under låg til den er tyk. Fjern evt. chilistykket før serveringen. Saucen fordeles over den friskkogte spaghetti straks ved serveringen. Drys reven parmesan over hver portion.

Kilde: Livsglad mad, Bogan’s forlag.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.