(8 stk)
25 g dulle
2 dl mælk
1 dl cultura
25 g gær
½ tsk salt
100 g havreklid
360 g hvedemel
200 g hk. oksekød
1 løg
150 g courgetter1 spsk. olie
1 lille ds. kon. tomatpuré
1 tsk salt
1 tsk paprika
1 tsk oregano
1 tsk basilikum
1½ tsk peber
1 fed presset hvidløg
2 tomater
150 g reven ost
Æg til pensling
Ælt dejen og lad den hæve lunt mens kødsaucen laves.
Skær løg og courgetter i små tern og svits på panden i olie sammen med oksekødet. Tilsæt tomatpuré og lad det simre i ca. 5 min. Tilsæt presset hvidløg og krydderier og tag panden af varmen.
Del pizzadejen i 16 stykker. Rul dem ud til ca. 10 cm i diameter. Læg 8 bunde på bagepladen og fordel tomatskiverne samt halvdelen af osten på bundene. Fordel kødfyldet og drys resten af osten over. Pensl kanterne med sammenpisket æg og læg de sidste 8 bunde hen over fyldet. Tryk kanterne godt til, og pensl med æg. Bag pizzaerne ca. 15 min ved 200º i midten af ovnen.