Kategorier

Minipizzaer

50 g gær
½ L lunkent vand
2 tsk salt
2 spsk majs- eller vindruekerneolie
700 g mel

1 glas færdig tomatblanding eller
1 løg
2 spsk olie
1 ds. flåede tomater
1-2 fed hvidløg
salt og peber
oregano

200 g kogt skinke
½ kg velmodne tomater
reven ost
olie

Lad dejen hæve lunt i 45 min. og udrul til ca. 25 små pizzaer, der forbages 5 min ved 225º.
Løg svitses i olie, derefter hvidløg og kom flåede tomater i. Koges i 15-20 min. Smag til med salt, peber og oregano. Fordel tomatblandingen over pizzaerne, kom skinke på og dæk med ost. Stænk med olie.
Bages endnu 5-10 min – alt efter hvor store de er.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>