Kategorier

Små pizzabrød

1 ds. flåede tomater (400 g)
1 stk flûte (50 cm)
dulle
1 finthk. zittauerløg
1 fed knust hvidløg
1 spsk tomatketchup
1 tsk basilikum
¼ tsk groft salt
friskkværnet peber

100 g skinke i tynde skiver
100 g revet ost

Hak tomaterne groft og hæng dem til afdrypning.
Flûtet skæres i 4 stykker der flækkes på langs. Smør stykkerne. Bland tomaterne med resten og fordel blandingen på brødene. Læg skinke og ost på.
Gratinér midt i ovnen ca. 10 min. ved 225º.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>