Kategorier

Små kager i forme

ca. 30-35 stk.
3 slag kager af samme dej. Med forskelligt fyld er det muligt at variere denne grunddej, så der er 3 forskellige kager hurtigt og nemt.

250 g smør
4 æg
250 g mel
1 tsk bagepulver

Rør fedtstof og sukker godt sammen. Rør æggene i et ad gangen. Tilsæt mel og bagepulver. Tilsæt forskelligt fyld- se nedenfor. Kom dejen i små linseforme eller parpirforme og bag kagerne 16-20 min ved 200 grader.

1: Kager med cochtailbær

Tilsæt 1/3 af dejen 25 g hakkede cocktailbær.

Glaser kagerne med glasur af flormelis, der er rørt med vand og tilsæt lidt rom el. romessens.

2: Kager med chokolade, nødder og rosiner

Tilsæt 1/3 af dejen 25 g hakket chokolade 25 g hakket nødder og 25 g rosiner.

3: Kager med syltetøj

Tag den sidste trejdedel af dejen og fordel ca halvdelen i formene. Kom lidt syltetøj i hver form og dæk med resten af dejen.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>