Kategorier

Tre slags småkager – én dej

Grunddej:
275 g mel
175 g smør
125 g sukker
1 æg

Hak smørret i melet med en kniv og smuldr det dernæst grynet med fingrene. Bland sukkeret i. Tilsæt ægget og ælt dejen sammen. dejen er nu klar til vidre tilberedning.

Småkager med nødder og chokolade

1 portion grunddej
50 g nødder
50 g chokolade

Hak nødder og chokolade hver for sig. Bland fyldet i dejen. Form dejen til ruller 4-5 cm i diameter. Læg dejrullerne koldt mindst 1 time, men gerne til næste dag. Skær rullerne i skiver og bag kagerne 6-8 minutter ved 200 grader.

Småkager med ingefær og pomeransskal

1 portion grunddej
1 tsk ingefær
40 g hakket pomeransskal

Bland ingefær og hakket pomeransskal i grunddejen. Rul dejen i ruller 4-5 cm i diameter og læg dem koldt mindst 1 time, gerne til næste dag. Skær dej-rullerne i skiver og bag kagerne 6-8 min ved 200 grader.

Småkager med kokostop

1 portion grunddej
1 æg
85 g sukker
85 g kokosmel

Form grunddejen i ruller ca. 5 cm i diameter og læg dejrullerne koldt mindst 1 time, gerne til næste dag. Rør æg, sukker og kokosmel sammen. Skær dejrullerne i skiver og kom en top kokosblanding på hver kage. Bag kagerne 8-10 min ved 200 grader.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>