Kategorier

Harlekinskager

Antal: ca. 30 – 40 stk.

235 g mel
1 strøget tsk bagepulver
200 g smør
125 g sukker
3 – 4 spsk pilsnerøl

Pynt:
2 dl finthakket frugt som: Sukat, syltet appelsinskal, rosiner, korender

Til dejen hakkes smørret ud i mel, bagepulver og sukker. øllet, der giver ekstra fin smag, tilsættes, og dejen æltes sammen og stilles koldt. Deles, og hver del rulles ud til en plade på ca. ½ cm’s tykkelse. Afstikkes med en rund form og lægges på en smurt bageplade. Pynten hakkes, blandes og fordeles på kagerne, og trykkes lidt fast ned i dejen. Kagerne bages på den nederste rille ved 200° i 6 – 8 min.

Kilde: Birthes Madside – Mad/Bag lille 2

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>