Kategorier

Sild i folie med champignons og urter

Foliemad, Grill, Fisk, Hovedretter – Personer: 4

8 Sildefileter
6 Skalotteløg
200 g Champignons
Smør
Citron

Hakkede Urter:
Basilikum
Persille
Salt og peber

Løgene hakkes og brunes let, de skivede champignons tilsættes og svitses, til væden er fordampet. Dryp med lidt citronsaft, og tilsæt 4-5 spsk hakkede urter, og smag til med salt og peber. 4 stykker folie smøres, og 4 sildefileter lægges herpå med skindsiden mod folien. Svampeblandingen fordeles på fiskene, der dækkes med de resterende sild – denne gang med skindsiden op. Læg evt. en klat smør i hver pakke, og fold folien sammen. Pakkerne lægges i et fad og sættes i ovnen ved 190 grader, til silden er gennemkogt, ca. 20-30 min. Folien foldes ned omkring silden, og der gives pillekartofler, citronbåde og smeltet smør til. Foliepakkerne kan også tilberedes på grillen – fisken er færdig, når rygbenet let kan trækkes ud. Pas på at folde folien omhyggeligt, så væden ikke løber ud.

Kilde: Stine Hansen, 08 Jul 93

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.