Kategorier

Sild i fad

4 personer

12 sild med skind, men udbenet
1 løg
kapers
syltede agurker el. asier
1 dåse flåede tomater el.
evt. friske rødløg
persille/løvstikke
tomatpuré
salt og peber

De velrensede sild drysses med lidt salt og peber. Sildefileten fyldes med hakkede løg, agurk og kapers. Rulles sammen med skindsiden udad og lægges tæt i et smurt ildfast fad. De flåede tomater hældes over sammen med tomatpuré. Til sidst fordeles rødløgringe og klippede krydderurter over silden. Sættes midt i ovnen ved 225 grader i 15 minutter. Serveres varm eller kold med brød og smør eller små pillekartofler.

Kilde: Hüttemeiers Madmagasin

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>