Kategorier

Sennepssild

250 g små sild
1½ dl vand
¾ dl æbleeddike
2 tsk eddike

Sauce:
3 spsk sukkerfri sennep
3 spsk Hermesetas Dryslet eller 1½ tsk Hermesetas Flydende
1 tsk salt
1 spsk æbleeddike
½ dl olie
2 spsk vand
klippet dild

Skær fileterne i stykker eller lad dem være hele. Bland vand, æbleeddike og salt til en lage og hæld den over silden. Lad det stå koldt i ca. 3 timer. Til saucen røres alle ingredienserne i senneppen i nævnte rækkefølge. Hæld saucen over silden og lad den stå koldt i ca. 1 døgn før servering.

Kilde: “Hermesetas Den nye kogebog”, 1995 – Thomas Broch

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>