Kategorier

Savoykål med pasta

Low-cal 4 personer

1 løg
2 fed hvidløg
3 stilke bladselleri
2 spsk persille
2 ds hakkede tomater
400 g hakket oksekød
1 tsk paprika
2 spsk olie
½ savoykål
250 g pasta
Evt 1-2 dl bouillon

Hak løg, hvidløg, bladselleri og persille fint, evt foddprocessor. Bland tomater med de fint hakkede grønsager. Form 8 små bøffer af kødet, drys med paprika. Steg dem 1 min På hver side i 1 spsk olie. Hæld tomatblandingen over og kog for svag varme 10 min Tilsæt bouillon, hvis retten skulle blive for tør. Smag til med salt og peber. Skær savoykål i fine strimler. Kog pastaen. Kog kålen med de sidste 5 min Hæld vandet fra og bland olie i. Varm pasta og kål under omrøring i 2-3 min.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.