Kategorier

Sennepssauce

Sauce 4 personer

½ l mælk
½ løg
2 spsk smør
1½ spsk hvedemel
2 spsk reven peberrod
4 spsk piskefløde
1 laurbærblad
1 persillekvist
Sennepspulver
Salt – friskkværnet peber
Evt. Rørsukker (kan udelades

Bring mælken til kogepunktet i en kasserolle sammen med det halve løg, laurbærbladet, persillen, lidt salt og peber. Tag kasserollen af varmen og si indholdet efter 5 minutter. Smelt smørret

i en ren kasserolle, rør melet godt rundt i 1 minut. Hæld så mælken ved og kog den et par minutter under omrøring. Bland sennep, peberrod og fløden i og pisk. Prøv forskellige typer sennep og

gør evt. sennepssmagen stærkere. Sennepssauce egner sig til kogt skinke og grønsager.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.