Kategorier

Sauce endiablée

Sauce – Personer: 4

5 skalotteløg
120 g champignons
3 spsk olie
25 cl kødbouillon
3 spsk Worcester sauce
2 spsk vineddike
1 spsk brun sukker (sucre brun)
salt
peber

Hak skalotteløgene og damp dem gyldne i olien. Skær champignonerne i fine skiver og tilsæt dem. Lad dem lige blive faste og tilsæt så bouillonen. Krydr med salt og peber, tilsæt resten af ingredienserne og lad saucen småkoge i ca. 45 min. Passer til grillet rødt kød.

Tilberednigstid: 10 min.

Kogetid: 45 min.

Kilde: Voici. Andre Dewald, 14 Aug 93

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>