Kategorier

Sauce au vin blanc

Sauce, Fiskefond, Hvidvin – Personer: 4

2 skalotteløg
25 cl hvidvin
3 spsk fiskefond i pulver
20 cl creme fraiche
1 æggeblomme
½ citron
salt
cayennepeber

Udrør fiskefondpulveret i hvidvinen, hæld det i en gryde og bring det i kog. Kom de hakkede skalotteløg i og lad saucen koge ind i 10 min. Filtrer saucen og lad den koge 3 min. med halvdelen af creme fraichen. Bland æggeblommen med resten af creme fraichen og tilsæt denne under piskning. Tag saucen af varmen og krydr med salt, cayennepeber og en smule citronsaft. Passer til stegte, pocherede eller grillede fisk i fileter, skiver eller hele.

Tilberedningstid: 10 min.

Kogetid: 15 min.

Kilde: Voici. Andre Dewald, 14 Aug 93

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.