Kategorier

Sauce catalane

Sauce – Personer: 6

1 løg
4 hvidløgsfed
10 cl olie
50 cl tomatkød (pulpe de tomate)
2 saftige appelsiner
1 citron
10 cl Madeira
2 spsk persille
salt
paprika
cayennepeber

Hak løget og hvidløgsfedene og lad dem tage farve i olien. Tilsæt tomaten, saften og skrællen fra appelsinerne og citronen samt madeira’en. Krydr med salt, paprika og cayennepeber. Varm blidt saucen igennem i 10 min., filtrer den og drys med persille. Passer til lammekølle, koldt svinekød og vildt.

Tilberedningstid: 15 min.

Kogetid: 10 min.

Kilde: Voici. Andre Dewald, 14 Aug 93

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>