Kategorier

Salsa de jitomate, kogt tomatsauce

Mexicansk, sauces 9 dl

1 finhakket løg
2 spsk olie
2 dåse flåede tomater a 400 gr.
2 spsk konc. tomatpuré kan udelades
2 hele grønne chilipebre
1 hønsebouillonterning
1 nip friskkværnet sort peber
1 nip sukker

Lad olien blive godt varm i en gryde og sautér det hakkede løg. Purér tomater og tomatsaft i en blender og hæld pureen i gryden til løget. Tilsæt alle de øvrige ingredienser og lad saucen snurre sagte for svag varme i 15 min., eller til chilipebrene er blevet bløde. Hvis man ikke ønsker en stærk sauce, kan chilipebrene fjernes inden nedfrysning. Hvis man ønsker en stærk sauce, skæres chilipebrene i skiver og tilsættes lidt efter lidt, mens man smager sig frem.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.