Kategorier

Salat med marineret torskerogn

250 g kogt torskerogn
2 skalotteløg
1 spsk kapers
10 sorte oliven
1 spsk god vineddike
1 tsk dijonsennep
2-3 spsk olivenolie
salt
peber
evt. hvidløg
1 salathoved

Torskerogn befris for evt. hinder, skæres i skiver og lægges i et fad. Fordel finthakket skalotteløg, kapers og oliven over. Rør en dressing af eddike, sennep og olie. Smag til md salt og peber og evt. hvidløg. Fordel dressingen over rognen og lad den trække 30 minutter. Anret rognen på salat og giv flutes eller ristet brød til. Som foret eller frokostret.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>