Kategorier

Spaghetti salat (spaghetti all’insalata)

Pasta, salat 4 personer

350 g spaghetti
½ kg tomater
2 fed hvidløg
3 spsk olivenolie
6 basilikumblade
20 udstenede sorte oliven
4 ansjosfileter
1 tsk kapers
30 g mozzarelle – mild skæreost
Salt – friskkværnet peber
Skold tomaterne og fjern skind og kærner, skær dem i kvarter. Bland dem med de knuste hvidløg og basilikumblade, oliven, olie, aftørrede og hakkede ansjoser, ostebidder, kapers, slat og peber. Lad ingrediensene trække i et par timer. Vælt omgående den kogte og drænede spaghetti i salatblandingen og servér.

Kilde: Livsglad mad, Bogan’s forlag. John Erik Hansen 02-01-1996.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>