Kategorier

Risotto med svampe

(4-6 personer)

7 1/2 dl grøntsagsbouillon
2 1/2 dl hvidvin
60 g smør
1 spsk olivenolie
1 porre i skiver
250 g champignon i skiver
250 g aborio-ris
50 g revet parmesan
2 spsk hakket frisk timian

Fremgangsmåde:
Hæld bouillon og vin i en gryde. Bringes i kog.

Varm smør og olie i en gryde. Svits porrer i 5 min.
Tilsæt champignon i skiver og svits yderligere i 5 min.
Tilsæt ris og svits dem under omrøring i 1 min.
Tilsæt 1 1/4 dl bouillon og rør til den er absorberet.
Tilsæt mere bouillon og rør. Gentag dette til al bouillon er brugt,
og risene er bløde og cremeagtige ( ca. 25 min).

Rør parmesan i og kog 2 min.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.