Kategorier

Okse/pasta-ret

(2 personer)
FEDTFATTIG

200-250 gram skært oksekød – evt. bankekød
1 ds. hakkede flåede tomater
1 løg
2 fed hvidløg
150 gram champignon
1 spsk. friskhakket basilikum
½ tsk. timian
2 dl. skummetmælk
2 tsk. Maizena
salt og peber
pasta

Skær oksekødet i strimler eller tern.
Hak løg og skær champignon i skiver.
Svits kødet i en gryde – evt. med en smule olie. Tilsæt løg og svits kort.
Tilsæt tomater, presset hvidløg, basilikum og timian. Lad småkoge i ca. 30 minutter.
Tilsæt champignon og lad koge yderligere 10 minutter.
Rør mælk og Maizena sammen. Hæld dette ved under omrøring og kog op til sovsen har den ønskede jævning.
Smag til med salt og peber.

Serveres med friskkogt pasta.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.