Kategorier

Lun gulerodssalat

1 bdt. fintklippet dild
1 dl olivenolie
2-3 spsk hvidvinseddike
1 fed hvidløg
salt og peber
600 g gulerødder

Pisk olie og eddike sammen. Knus hvidløgsfeddet direkte i marinaden, kom dilden i og smag til med salt og peber.
Skræl og skyl gulerødder og skær dem i brede, tynde strimler på langs med skrællekniven. Kom strimlerne i kogende letsaltet vand og blancher dem et par min. Lad gulerødderne dryppe af og kom dem i en varm skål.
Hæld marinaden over og servér straks.
Passer fint til kalvekød.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>