Kategorier

Reje-risgryde

Hovedret, Rejer – Personer: 4

400 g Pillede rejer
1 Løg
400 g Løse ris (5 dl)
3 tb Olie
2 Fed hvidløg
Salt
2 Dåser flåede tomater
3 dl Hvidvin
1 tb Chilisovs
1 ts Oregano
1 Peberfrugt

Pil og hak løget. Varm olien og lad løget snurre heri uden at tage farve. Tilsæt risene og lad dem snurre med under omrøring. Krydr med hvidløg og tilsæt flåede tomater med væde og hvidvin, chilisovs, oregano og salt. Læg låg på og lad retten snurre 15-20 min. Del peberfrugten i tynde ringe og lad dem snurre med de sidste 5 min. af kogetiden. Bland rejerne i og varm dem igennem.

Kilde: Andre Dewald, 14 Aug 93

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.