Kategorier

Rejer i dild

Frokostret, Kinarejer – Personer: 4
 
20 store kinarejer
25 g smør
1 skalotteløg
2½ dl tør hvidvin
salt
peber

Endvidere:
50 g smør
3 spsk mel
lagen fra rejer
dild
2 dl fløde

Pil rejerne. Pil og hak skalottekøget. Smelt smørret og lad løget snurre heri uden at tage farve. Tilsæt hvidvin, salt og peber. Kom rejerne i og lad dem skifte farve. Tag gryden fra varmen. Tag rejerne op. Smelt smørret, rør melet i og spæd med lagen fra rejerne og fløde. Lad stuvningen koge igennem. Smag til med salt og peber og tilsæt dild og rejer. Servér stuvningen med flütes eller butterdejssnitter.

Tips: Retten kan laves med frosne rejer. I så fald skal rejerne blot tø i den varme stuvning. Til stuvningen skal bruges ca. 300g frosne rejer.

Kilde: Andre Dewald, 14 Aug 93

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.