Kategorier

Rejer florentine

Frokostret, Rejer, Spinat – Personer: 4

500 g pillede rejer
500 g frisk spinat
50 g smør
reven muskatnød
salt

Ostesovs:
50 g smør eller margarine
4 spsk mel
5 dl mælk
2 dl reven Mozarella
salt
peber

Nip spinaten fri for grove stilke, skyl den grundigt i flere hold vand og lad den dryppe af. Damp spinaten i smør, til den “falder sammen”. Krydr med salt og reven muskatnød. Læg spinaten i et ovnfast, smurt fad. Fordel rejerne herover. Smelt fedstoffet til sovsen, rør melet i og spæd med mælken. Lad sovsen koge igennem. Tilsæt reven ost og smag til med salt og peber. Hæld sovsen over rejer og spinat. Sæt fadet i ovnen ved 200° ca. 25 min. Giv flütes til.

Kilde: Andre Dewald, 14 Aug 93

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.