Kategorier

Provencalsk salat med kogt skinke og champignoner

Salat, pasta 4 personer

1 lille selleriknold
1 selleritop
3 julesalat
1 kogt rødbede
3/4 dl viniagrette
1 spsk dijon sennep
100 g kogt skinke
50 g champignoner
2 syrlige æbler
3 spsk mayonnaise
2 kogte kartofler i skiver
1 spsk hakket bredbladet persille
Kørvel – estragon

Bland selleri, julesalat og rødbede ( det hele juliennestrimlet ) med dressingen og lad det trække en time. Bland så skinke, svampe ( stegt i strimler ) og æbler ( fint revet ), tilføj mayonnaise og hæld salaten i en ren skål. Læg skiftevis kartoffelskiver og rødbedeskiver langs kanten som pynt og drys urterne over.

Kilde: Livsglad mad, Bogan’s forlag. John Erik Hansen 02-01-1996.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.