Kategorier

Pozole

Main dish, Mexikansk, Meats – Personer: 1

450 g Magert svinekød
300 g Kyllingebryst
1 stort Løg
2 fed hvidløg
3 spsk Majsolie
1 dåse Majs eller 400g rå majskerner
1 tsk stærk chilipulver
1 Hønsebouillonterning
Evt. saucejævner

Skær svinekødet i 2cm tern. Fjern skind og ben fra kyllingkødet og skær det i mindre stykker. Hak løget og snit hvidløget fint. Varm olien op i en stegegryde og brun svineterningerne. Tag dem op og brun kyllingstykkerne. Tag også dem op, tilsæt evt. lidt mere olie og brun løg og hvidløg. Løg de to slags kød tilbage i gryden, dæk det hele med varmt vand, og bring det hele i kog. Tilsæt majskerner og chilipulver og opløs bouillonterningen i den kogende suppe. Dæmp varmen, læg låg på og lad ragouten snurre i 1 time. Smag den til og jævn den evt. let.

Tilbehør: Rød sauce eller stærk Taco-sauce. 1 hakket løg, 1 bundt radiser i skiver, kinakål i strimler, hakket korander eller persille og lime skiver.

Kilde: Christian Phillip, 28 Jan 94

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>