Main dish 4 personer
Postej:
300 g hakket svinelever
150 g skinkekød
1 æg
2 spsk hvedemel
1 hakket zitauerløg
2 dl mælk
1 tsk groft salt
Friskkværnet peber
1 tsk tørret merian
Salat:
4 dl grønsagsbouillon
2 dl bulgur
1 l icebergsalat i strimler
1 gul peberfrugt i strimler
1 dl græskarkerner
Dressing:
100 g flødeost med hvidløg
5 spsk mælk
Tilbehør:
Groft brød.
Bagetid: Ca 55 min ved 200°.
Postej: Rør lever og skinkekød sammen med de øvrige ingredienser. Hæld farsen i en smurt ovnfast form (ca 9 dl)og bag postejen nederst i ovnen.
Salat: Bring bouillon i kog i en tykbundet gryde og tilsæt bulguren. Kog den ved vag varme og under låg i 10 min Tag gryden fra varmen og lad bulguren trække 10 min Lad den køle af. Fordel icebergsalaten på et fad. Læg herpå bulgur, peberfrugt og græskarkerner i striber.
Dressing: Skær flødeosten i mindre stykker og rør den blød med mælk, lidt efter lidt. Server postejen lun sammen med salat og flødeostdressing.