Kategorier

Provencekoteletter

Kød, Kotelet, Middagsret – Personer: 4

4 store Koteletter (eller 8 små)
Salt og peber
½ dl Olie
1½ dl Bouillon
1 Aubergine på 300 g i skiver
3 Squash (450 g) i skiver
2 skiver Løg
1 Hvidløgsfed, knust
½ kg Tomater i skiver
1 Timian, kvist
1 Basilikum, frisk stilk
9 Oliven, sorte
Kraft French Dressing eller Kraft Sallad Dressing

En nem middagsret med sydlandsk smag og udseende. Retten tilberedes i ovnen og serveres med groft brød til. Rids koteletterne i kanten, så danner de ikke skål under bruningen. Drys dem med salt og peber og brun i olie. Svits derefter auberginer, squash og løg. Læg grønsager og kød taglagt i et ovnfast fad med tomater. Kom timian ved og hæld bouillon i fadet. Læg folie over og sæt fadet i en 200 grader varm ovn i 30 min. Kom basilikumblade og oliven på og servér flütes og Kraft dressing til

Kilde: Kenneth Skovly Pedersen, 12 Aug 93

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>