Kategorier

Risotto

Diverse, Tilbehør – Personer: 1

2 Løg, groft hakkede
3 tb Olie
2 ts Karry
½ ts Gurkemeje
150 g Løse rys
4 dl Suppe (ex. ½boulliontern.)
3 dl Ærter
6 Pølser i skiver

Svits løgene i olie et par min. Tilsæt karry, gurkemeje og ris og svits et par min. Hæld suppen ved og lad det snurre ved ½svag varme i 12 min. Tilsæt ærter og pølser, sluk for varmen og lad gryden stå i ca. 10 min.Kan bruges i pitabrød,på pizza eller som hovedret med flütes til

Kilde: Anne Lindholt,29 Aug 93

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>