Kategorier

Enchilladas med kyllingefyld

4 dl vand
4 æg
60 g majsgryn
100 g mel
1 knsp salt
1 spsk majsolie
majsolie til bagning

600 g kyllingefilet
½ L vand
1 dl tør hvidvin
1 gulerod
1 løg
1 tsk salt
peber

25 g dulle
2 hk. forårsløg
1 fed presset hvidløg
2½ spsk mel
4 dl kyllingesuppe
1 dl fløde
2 spsk hk., syltede jalapeno (chilipeber som købes i glas)
2 tsk oregano
salt

200 g majskerner
50 g cheddarost

Pisk ingredienserne til pandekagedejen sammen. Bag 8 pandekager.
Kom vand og vin i en gryde og bring det i kog. Læg kyllingefileterne heri. Skum af og tilsæt den rensede gulerod og løg samt salt og peber. Kog kødet 20 min. til det er mørt. Tag kødet op og kog suppen ind til 4 dl.
Smelt dullen i en gryde. Svits forårsløg heri og kom hvidløg ved. Rør melet i. Hæld den varme suppe i lidt efter lidt, mens der piskes. Tilsæt fløde og de øvrige ingredienser til saucen. Kog saucen igennem nogle min. og smag den til med salt.
Skær kyllingekødet i terninger og fordel kødet samt majskerner på pandekagerne, som lukkes sammen omkring fyldet. Læg pandekagerne i et smurt ovnfast fad og hæld saucen over. Drys osten over. Stil fadet midt i ovnen ved 200º i ca. 30 min.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>