Kategorier

Pizzasnegle

10 g gær
1½ dl vand
½ tsk groft salt
1 spsk olie
ca. 3 dl pizzamel

2 ds. kon. tomatpuré a 70 g
1 fed knust hvidløg
1 tsk tørret oregano
200 g reven mozzarellaost
salt og peber

Rør gæren ud i vandet. Tilsæt salt, olie og mel og ælt dejen godt.
Lad dejen hvile 40 min.
Rulles ud til firkant ca. 35×35 cm.
Bland tomatpuré, hvidløg, oregano og ca. 175 g af osten sammen.
Fordel blandingen over dejen.
Rul dejen sammen som en roulade og skær den i 16 skiver.
Læg skiverne med snitfladen opad på bagepapir.
Lad sneglene efterhæve 20 min.
Drys resten af osten over.
Bages 12-15 min ved 200º.
Fryse-egnet.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>