Kategorier

Porrer Nicoise

4 spsk olivenolie
1 mellemstort fintsnittet løg
ca. 1 kg slanke porrer
salt og peber
2 fed hvidløg
4 skoldede, flåede, udkernede tomater
2 spsk hk. persille
1 spsk citronsaft

Varm olien i en stor sauterpande, som kan rumme porrerne i et lag, og sauter løget let heri.
Skær porrerne i ca. 10 cm lange stykker, læg dem i panden og drys salt på.
Lad porrerne sautere i ca. 10 min. og vend dem af og til, indtil de er let gyldne.
Bland hvidløg, tomater og persille i og lad det hele simre yderligere 8-10 min., til porrerne er møre.
Tag porrerne op og læg dem på et fad.
Kog panden af med citronsaft, smag til med salt og peber og hæld den lune sauce over porrerne, der drysses med persille og serveres.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.