Kategorier

Pesto tomater

2 pers

4 store tomater, der er faste i kødet.
ca. 50 g. naturel flødeost.
ca. 50 g. grøn pesto

Skær en skive af tomaterne i blomst-enden så “Låget” er fjernet. udhul forsigtigt tomaterne med en teske, så kun tomatkødet er tilbage. Fyld tomaterne halvt med flødeosten. Det er lettest, hvis man bruger bagsiden af en teske.

Den grønne pesto fordeles i tomaterne til disse er fyldt til kanten. Tomaterne bages i midten af ovnen på 220 grader i 10 – 15 minutter. Serveres straks.

Smager vidunderligt som tilbehør til fx. mørt oksekød.

Kilde: Theis Gottorp

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>