Kategorier

Hjemmelavet krydderost

1 l. tykmælk
11/2 dl. creme fraich 38%
1 dl. fløde
salt
hvid peber
1 stort bundt persille
1 stort bundt purløg
2 fed presset hvidløg

Varm under omrøring tykmælk – creme fraich og fløde langsomt op til 50 grader i en tykbundet gryde.Brug et stegetermometer til at måle temperaturen med. Hæld blandingen i en sigte, der er foret med et rent viskestykke og lad det stå til afdrypning i 4 timer.

Når osten har den rette konsistens, røres den med salt, hvid peber, de hakkede friske kryderurter og presset hvidløg. Kom osten i en skål, dæk med folie og sæt den i køleskabet.

Kilde: msm

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>