Kategorier

Pepita kager

Antal: ca. 140 stk.

500 g mel
375 g smør
250 g sukker
2 æggeblommer

Pynt:
15 g hakkede mandler eller nødder
1 spsk sukker
1 æggehvide

Mel og de øvrige ingredienser æltes godt sammen. Fedtstoffet skal ikke blødgøres, men have sin normale konsistens. Dejen deles i 7 lige store stykker, som trilles ud i pølser på ca 40 cm’s længde. Hver pølse deles i ca 20 stk. De små stykker trilles til kugler, dyppes i æggehviden og derefter i sukkeret, som er blandet med de hakkede nødder. Bages lysebrune på midterste rille i forvarmet ovn ved 220 grader i ca 8 min.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>